Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Denar din argint pentru Nou-născut 2024, Proof
Denar din argint pentru Nou-născut 2024, Proof Denar din argint pentru Nou-născut 2024, Proof

Denar din argint pentru Nou-născut 2024, Proof

În stoc
499 LEI
 • Piesă oficială lansată de Monetăria Regatului Dacia
 • Cea mai înaltă calitate de batere PROOF
 • Certificat de autenticitate numerotat
 • Ediție strict limitată la numai 500 exemplare
 • Casetă de lux pentru depozitarea și prezentarea în siguranță a piesei omagiale
 • Disponibilă în exclusivitate numai la Casa de Monede

Descriere detaliată

Timp de secole, venirea pe lume a unui copil a fost asociată cu celebrări și este adesea însoțită de oferirea de cadouri noului membru al familiei. Cadoul tradițional este, de obicei, un obiect din metal prețios sau un bănuț. Monetăria Regatului Dacia a decis să continue această tradiție străveche prin emiterea unei piese comemorative "Denar pentru Nou-născut". Această piesă deosebită realizată în 20 g argint pur 999/1000 este un memento veșnic al nașterii copilului. Piesa prezintă cea mai înaltă calitate Proof (strălucire de oglindă) și este limitată la doar 500 de exemplare la nivel mondial. Certificatul de autenticitate numerotat atașat confirmă originea, autenticitatea și puritatea piesei comemorative. Casa de Monede este distribuitorul oficial și unic pe piața din România al acestei piese deosebite, lansate de Monetăria Regatului Dacia.

Casa de Monede este distribuitorul exclusiv al pieselor oficiale lansate de Monetăria Regatului Dacia, care respectă cele mai bune calități artistice și artizanale ale monetăriei tradiționale.

Monetăria Regatului Dacia aduce un omagiu bogatei istorii a națiunii române prin lucrări numismatice originale, consolidând moștenirea culturală lăsată de strămoși de-a lungul secolelor pe teritoriul României de astăzi.

Această piesă este un memento admirabil al momentului aducerii pe lume a unui copil. În partea stângă se află mâna puternică a mamei, în timp ce în dreapta se află mâna delicată a bebelușului. Atingerea lor simbolizează legătura dintre o mamă și copilul ei, precum și momentul în care o mamă transmite forța vitală și dragostea copilului său. De jur împrejurul lor se află semnele zodiacale care încununează acest moment intim, amintindu-ne de influența stelelor și a planetelor asupra vieții. Fiecare semn zodiacal reprezintă calități specifice și un anumit potențial care se poate dezvolta la un copil. În centrul piesei este inscripționat anul 2024, anul nașterii copilului.

Această piesă este un cadou atât de frumos și unic, care amintește pentru totdeauna de evenimentul incredibil pe care îl reprezintă venirea pe lume a unui nou copil.

Specificații

An 2024
Tiraj emitere 500 exemplare
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999/1000
Greutate 20 g
Diametru 40 mm
Calitate Proof
Monetărie Monetăria Regatului Dacia
Certificat de autenticitate Da, numerotat
Ambalare casetă elegantă de colecție, capsulă protectoare
 • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
 • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
 • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2024, în limita stocului disponibil
 • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
 • Consultați aici Termeni și Condiții

Te-ar putea interesa și...