Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Contact

Plata la factură:
contul RO89BACX0000001758386003 (UniCredit Bank)

Telefon 0352 802 802
(in zilele lucrătoare de la 9 la 17:30; apel cu tarif normal)

Email: info@casademonede.ro

Vânzătorul poate fi contactat în scris la adresa adresa:
Casa de Monede Romania
PO BOX
OP1, CP10
Drobeta-Turnu Severin
Mehedinți

Portalul Casa de Monede este gestionat de societatea Casa de Monede Romania s.r.o., Republica Cehă, CIF: RO 39852865

www.casademonede.ro

Despre noi:

Societatea Casa de Monede România, s.r.o. (în continuare „Casa de Monede”), fondată în 2017, este persoană juridică de naționalitate cehă, membră a Grupului Coinage, și este un important distribuitor de monede și medalii comemorative în România. Casa de Monede România, s.r.o. nu reprezintă instituții ale statului român.

Casa de Monede acordă un nivel superior de asistență clienților noștri. Confirmarea o reprezintă recenziile independente ale clienților. Fiecare expediere este supusă unui control atent al calității.

Numeroși ani de experiență în domeniu sunt garanția unui portofoliu numismatic larg. Oferta noastră include atât artefacte istorice cu origini garantate, cât și monede de la cele mai prestigioase monetării din lume (de exemplu, Monetăria Regală Britanică, Monetăria Regală Canadiană, Monetăria Australiană Perth, Monetăria de Stat Franceză Monnaie de Paris, Monetăria poștală din Noua Zeelandă, Monetăria Regală Australiană și multe altele). Casa de Monede este, de asemenea, emitentul unui bogat program de medalii, care se bazează pe cele mai bune tradiții de arte și meserii ale monetării noastre. 

Casa de Monede este înregistrată la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor din România și, în același timp, la Autoritatea de Marcare din Republica Cehă pentru vânzarea de metale prețioase și îndeplinește astfel cele mai stricte reguli de marcare din Europa