Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg
Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg

Tiffany Art 2023 – Soul, monedă din argint pur, 1 kg

Din seria Tiffany Art - Metropolis, care înfățișează capitale celebre din întreaga lume, anul acesta a fost lansată o monedă dedicată capitalei sud-coreene - Seul

Indisponibil
 • 1 kilogram argint pur
 • Argint 999,9/1000
 • 99 exemplare
 • Cea mai înaltă calitate Proof
 • Sticlă colorată Tiffany Art
 • Emisie oficială a anului 2024
 • Ambalaj luxos de colecție pentru depozitarea monedei
 • Certificat de autenticitate

Descriere detaliată

Din seria Tiffany Art - Metropolis, care înfățișează capitale celebre din întreaga lume, anul acesta a fost lansată o monedă dedicată capitalei sud-coreene - Seul. Această monedă uluitoare este bătută în argint pur 999,9/1000 cu o greutate de 1 kilogram, la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, cu un diametru impresionant de 120 mm!

Seria Tiffany Art - Metropolis este renumită pentru utilizarea sticlei Tiffany. În cazul de față, sticla reprezintă râul Han care străbate orașul. Modul în care sticla de culoare portocalie despică literalmente moneda în două este o realizare de vârf în tehnologia numismatică.

Seul, centrul strălucitor al Coreei de Sud, este un oraș în care cultura coreeană tradițională se îmbină cu viața modernă și plină de viață. Înconjurată de vârfuri muntoase fabuloase, această capitală dinamică găzduiește peste zece milioane de locuitori și atrage vizitatorii cu amestecul său fascinant de istorie, tehnologie și artă. Unul dintre cele mai emblematice locuri din Seul este Palatul Gyeongbokgung, cel mai mare dintre cele cinci mari palate construite în timpul dinastiei Joseon. Cu acoperișurile sale frumos decorate și grădinile sale extinse, este un exemplu viu al eleganței arhitecturale coreene. Să vizitezi palatul la momentul potrivit înseamnă să fii martor la ceremonia de schimbare a gardienilor, un proces colorat și ceremonial plin de semnificații istorice. În contrast cu frumusețea istorică a palatului se află Namsan Seoul Tower, care se înalță deasupra orașului, în vârful muntelui Namsan. Acest far modern, asemănător unui turn, oferă o vedere panoramică asupra întregului oraș și se aprinde noaptea pentru a ne aminti de energia vibrantă a orașului

 

Seulul este, de asemenea, cunoscut pentru mediul său artistic fascinant. Muzeul de Artă Modernă și Contemporană din Seul este un centru unde sunt expuse opere de artă care reflectă atât evoluțiile artistice coreene, cât și cele internaționale. Expozițiile de aici prezintă diverse exponate, de la picturi și sculpturi tradiționale coreene la instalații moderne extreme.

O componentă esențială a Seulului sunt piețele sale pline de viață, cum ar fi Namdaemun și Dongdaemun, unde se pot achiziționa de toate, de la suveniruri tradiționale coreene până la cele mai noi produse electronice. Aceste piețe nu sunt doar destinații de cumpărături, ci și locuri în care vă puteți cufunda în bucătăria locală.

Râul Han, care traversează parcul, este un loc îndrăgit pentru picnicuri, plimbări cu bicicleta sau pur și simplu pentru momente de relaxare și liniște și pentru a admira viața citadină.

Seulul este cu adevărat un oraș al contrastelor, unde trecutul întâlnește prezentul, valorile tradiționale se întâlnesc cu stilul de viață modern, iar frumusețea naturală se întâlnește cu dezvoltarea urbană. Este un oraș care nu doarme niciodată, un oraș care este întotdeauna pregătit să primească lumea cu brațele deschise și să își arate energia și ospitalitatea inepuizabile.

Reversul monedei prezintă o hartă impresionantă a orașului Seul, divizată de râul Hangang, în care fluxul de apă este pus în evidență de o inserție uimitoare de sticlă portocalie care oferă observatorului nuanțe uimitoare. Pe avers, Podul Han este motivul principal al designului. Râul este reprezentat aici, deoarece joacă un rol important în conectarea diferitelor părți ale orașului și oferă priveliști pitorești. Pe una dintre fețe se află stema Palau și inscripțiile "SEOUL" - capitala Coreei de Sud.

 

Specificații

Țara de origine Palau
An 2024
Tiraj emitere 99 exemplare
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999,9/1000
Valoare nominală 50 Dolari
Greutate 1 kg
Diametru 120 mm
Calitate Proof
Înnobilare Inserție de sticlă
Certificat de autenticitate Da
Ambalare casetă elegantă de colecție, capsulă protectoare
 • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
 • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
 • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2024, în limita stocului disponibil
 • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
 • Consultați aici Termeni și Condiții

Te-ar putea interesa și...