Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Planeta Pământ - Planeta strălucitoare, monedă din argint 3 oz
Planeta Pământ - Planeta strălucitoare, monedă din argint 3 oz Planeta Pământ - Planeta strălucitoare, monedă din argint 3 oz

Planeta Pământ - Planeta strălucitoare, monedă din argint 3 oz

Un numismat unic într-o formă perfectă de glob de 93,3 g argint pur

Indisponibil
  • Monedă unică 3D cu aplicații manuale de aur roz
  • Monedă de 3 uncii argint pur 999/1000
  • Monedă realizată cu o precizie deosebită, cu relief înalt și un număr limitat de piese
  • Ambalaj de colecție impresionant și certificat de autenticitate

Descriere detaliată

Monedă originală din argint, în formă rotundă unică, realizată special pentru a reprezenta frumoasa noastră planetă Pământ. Această monedă sferică este bătută în 3 uncii argint pur și este limitată la doar 999 de exemplare pentru întreaga lume. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, smalțul alb translucid a fost aplicat manual pentru a ilustra mările și oceanele întinse. Relieful înalt al monedei, acoperit cu aur roz, reflectă perfect continentele planetei noastre. Moneda în formă de glob din ediția anterioară a câștigat un premiu prestigios pentru inovație și originalitate, și anume, Moneda inovatoare a anului 2020. Acest lucru o poziționează, fără îndoială, în rândul bijuteriilor numismatice autentice.

Moneda sferică reprezintă planeta noastră în baza unei imagini cunoscute sub numele de "planeta albastră". Planeta este reprezentată pe această monedă printr-un smalț alb translucid, iar continentele sunt acoperite cu aur roz.

Imaginea "planetei albastre" a fost realizată din întâmplare în timpul misiunii Apollo 17 care a devenit una dintre cele mai emblematice imagini din istoria noastră. A fost realizată de echipaj la 7 decembrie 1972, la o distanță de 45.000 km de Pământ, la scurt timp după ce a părăsit orbita. A fost, de asemenea, și ultima vizualizare de către om a Pământului de la acea distanță. Misiunea Apollo 17 a pus capăt erei zborurilor umane pe Lună..

Astăzi, mai mulți sateliți supraveghează Pământul de pe orbită. În diferite versiuni, imaginile sunt uneori suprapuse într-o "sticlă albastră". Acest lucru nu se întâmplă din motive practice, ci mai degrabă din motive nostalgice, făcând referire la imaginea emblematică care a înregistrat pentru prima dată frumusețea fragilă a planetei noastre.

Această monedă sferică este depozitată într-o casetă elegantă care permite o prezentare detaliată a monedei sub toate aspectele.

Specificații

Țara de origine Barbados
An 2023
Tiraj emitere 999 exemplare
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999/1000
Valoare nominală 5 Dolari
Greutate 93,3 g (3 oz)
Diametru 50 mm
Calitate Brilliant Uncirculated
Înnobilare Smalț alb și aur roz aplicat manual
Certificat de autenticitate Da
  • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
  • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
  • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2024, în limita stocului disponibil
  • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
  • Consultați aici Termeni și Condiții

Te-ar putea interesa și...