Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

James Bond monedă din argint 1/2 oz
James Bond monedă din argint 1/2 oz James Bond monedă din argint 1/2 oz James Bond monedă din argint 1/2 oz James Bond monedă din argint 1/2 oz

James Bond monedă din argint 1/2 oz

Agentul secret al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a pe o monedă din argint pur

În stoc
579 LEI
  • jumătate de uncie troy de argint pur 999/1000
  • design excepțional al motivului agentului secret
  • cea mai înaltă calitate numismatică Proof
  • limitare simbolică la 15007 exemplare la nivel mondial
  • ramă elegantă de prezentare, broșură și certificat de autenticitate

Descriere detaliată

Agentul 007, fără exagerare este cel mai cunoscut spion din lume, alături de "al său" Aston Martin DB5! Este greu de găsit personaje mari în lumea filmului care merită, pe bună dreptate, să fie imortalizate pe o monedă comemorativă. Designerii de la monetăria britanică The Royal Mint și-au asumat sarcina de a crea un design perfect al monedei.

Rolul agentului fictiv al serviciului secret britanic M16, a fost creat de scriitorul Ian Flemnig, în timpul vacanței sale din februarie 1952, pe care a petrecut-o în Jamaica, conacul GoldenEye (mai târziu – numele unui film Bond).

Bond și-a primit numele de la ornitologul american James Bond, un expert în păsările din Caraibe. În calitate de observator de păsări, Fleming a avut în biroul său  și o copie a publicației Bond, Păsările Indiei de Vest. În a 20-a serie Bond, Nu muri astăzi, James Bond se preface că este un ornitolog, atunci când se întâlnește cu Halle Berry. De-a lungul timpului, Fleming a scris o serie de romane, care au fost și filmate.

Personajul lui James Bond a apărut pentru prima dată în adaptarea televizată americană a romanului lui Fleming, încă din 1954, în episodul Casino Royale din serialul TV Climax! A existat apoi în film încă din 1962. Au fost realizate douăzeci și patru de filme „oficiale” despre el, două filme „neoficiale”, iar întreaga serie a devenit o chestiune de cult la nivel mondial.


Sean Connery a devenit primul și, pentru mulți fani, singurul reprezentant al filmului Bond, care a realizat, mai târziu, 6 filme Bond. Ultima serie Bond - Daniel Craig a jucat de cinci ori, până acum, rolul agentului secret, cel mai recent în „No Time to Die”, care așteaptă să fie lansat anul acesta.

Moneda comemorativă James Bond este bătută în jumătate de uncie troy argint pur 999/1000, la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, limitată la un număr simbolic de 15007 exemplare la nivel mondial, este livrată în ramă elegantă pentru o prezentare exclusivă, alături de o broșură și certificatul de autenticitate.

Specificații

Țara de origine Marea Britanie
An 2020
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999/1000
Valoare nominală 1 GBP
Greutate 15,71 g (1/2 oz)
Diametru 27 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Monetărie Royal Mint
Certificat de autenticitate Da
Ambalare Ramă de acril
  • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
  • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
  • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2022, în limita stocului disponibil
  • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
  • Consultați aici Termeni și Condiții

Te-ar putea interesa și...