Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023
1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023 1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023 1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023 1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023 1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023

1 KG SILVER “MULTIFACETED MAPLES” 2023

Temă celebră în cea mai modernă versiune

Indisponibil
  • 1 kilogram argint pur
  • Tehnologia fațetelor gravate
  • Cea mai mare monedă de până acum pe care a fost utilizată această tehnologie
  • Diametru impresionant 102,1 mm
  • Casetă de lux

Descriere detaliată

Monedă de argint fermecătoare de 1 kilogram de argint pur 999/1000 de cea mai înaltă calitate Proof. Combinația artistică de raze în cel mai înalt luciu și suprafață satinată creează un efect orbitor atât pe avers, cât și pe reversul acestei capodopere. Motivul central al frunzei de arțar este creat prin tehnologia ingenioasă a fațetelor gravate - Aceasta este cea mai mare monedă pe care a fost folosită această tehnologie până în prezent. Ediție strict limitată - Doar 500 de exemplare pentru întreaga lume. Moneda are un diametru impresionant de 102,1 mm.

Faimoasa frunză de arțar canadiană a fost gravată la scară mare pe multe fațete! Niciodată până acum o monedă cu o greutate de un kilogram nu a mai avut fațete atât de dinamice, care se ridică și coboară ca niște văi și culmi iluminate în fiecare frunză de arțar, dându-i o formă mai dimensională. Dar magia nu se oprește aici: utilizarea în mod alternativ a finisajelor proof și satinate creează, de asemenea, un efect orbitor de explozie stelară care face ca lumina să pară că dansează cu bucurie pe monedă, fie că îi admiri aversul, fie că îi admiri reversul uimitor, care necesită - și recompensează - vizionarea repetată.

Înghețare multiplă
Diferite tipuri de glazură și finisaje (proof și satin) au fost combinate pentru a crea acest design cu contrast ridicat, care este o adevărată capodoperă! Jocul său de lumini și umbre evidențiază diferitele forme gravate și diferitele înălțimi ale reliefului, creând în același timp un sentiment de mișcare ori de câte ori lumina interacționează cu numeroasele fațete.


Efectul bang
Utilizarea în mod alternativ a finisajelor luminoase/întunecate creează un efect de explozie stelară care umple câmpul de pe avers și reversul monedei, unde evidențiază strălucirea puternică a punctului focal principal (frunzele de arțar). Efectul de lumină transformă, de asemenea, această celebrare multifațetată a frunzelor de arțar într-o expresie înălțătoare de bucurie, speranță și optimism.

Casetă de lux pentru prezentarea elegantă a monedei

Specificații

Țara de origine Canada
An 2023
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999/1000
Greutate 1 000 g
Diametru 102,1 mm
Calitate Proof
Certificat de autenticitate Da
  • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
  • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
  • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023, în limita stocului disponibil
  • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
  • Consultați aici Termeni și Condiții

Te-ar putea interesa și...