Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Viața lui Ștefan cel Mare + cadou

Viața lui Ștefan cel Mare + cadou

Colecție exclusivă de lingouri din aur pur reprezentând viața uneia dintre cele mai mari personalități ale istoriei noastre medievale

În stoc
299 LEI
  • Bătute în aur pur 999,9/1000
  • La cea mai înaltă calitate de batere 
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Reducere 200 Lei la primul lingou Ștefan cel Mare
  • Strict limitate la numai 1 500 de colecţii complete
  • Exclusiv numai de Casa de Monede

Detalii produs

Cu o deosebită plăcere dorim să vă prezentăm o noutate absolută - lingoul de aur Ștefan cel Mare, voievod al Moldovei

A fost un voievod chibzuit, cucernic şi viteaz. O personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calităţi de om de stat, diplomat şi conducător militar, ce i-au permis să treacă cu bine peste momentele de criză majoră, generate de intervenţiile militare ale statelor vecine.

Ştefan cel Mare a condus vreme de 47 de ani, timp în care Moldova a atins apogeul dezvoltării sale statale, cunoscând o perioadă îndelungată de stabilitate internă, prosperitate economică și liniște socială.


Lingoul din aur pur 999,9/1000 este bătut la cea mai înaltă calitate numismatică Proof cu o limitare la doar 1 500 colecții complete. 

Lingoul comemorativ Ștefan cel Mare, voievod al Moldovei, deschide colecția exclusivă Viața lui Ștefan cel Mare. Prin comandarea lingoului comemorativ Ștefan cel Mare, voievod al Moldovei, deschideți colecția fascinantă Viața lui Ștefan cel Mare. Următoarele lingouri comemorative din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 399 Lei (+29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 12 de lingouri, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Tiraj emitere 1500 de colecții
Metale Aur (Au)
Finețea metalului 999,9/1000
Greutate 0,31 g (1/100 oz)
Diametru 15,2 x 8,6 x 0,11 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Certificat de autenticitate Da

DA, comand primul lingou omagial Ștefan cel Mare, voievod al Moldovei din colecția Viața lui Ștefan cel Mare, care conține 12 lingouri la momentul plasării comenzii, la prețul special de 299 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și îl voi achita la livrare. Odată cu acesta, comand întreaga colecție de lingouri din colecția Viața lui Ștefan cel Mare, în cadrul căreia voi primi lingouri individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 399 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăruia dintre aceste lingouri, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea lingoului. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Viața lui Ștefan cel Mare. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2024 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.  

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre produs

Suntem mândri să vă putem prezenta o nouă colecție exclusivă de lingouri din aur pur, ce omagiază întreaga viață a marelui domnitor Ștefan cel Mare.

Colecția debutează cu lingoul Ștefan cel Mare, voievod al Moldovei. Următoarele lingouri din această colecție exclusivă prezintă importante evenimente din viața acestei mari personalități, clădiri bisericești ctitorite de domnitor, spre exemplu Mănăstirea Putna, dar și bătătliile care s-au înscris în istoria poporului nostru, precum Bătălia de la Vaslui, dar și multe alte evenimente istorice.

Lingourile din aur pur 999,9/1000 sunt bătute la cea mai înaltă calitate numismatică, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Colecția Viața lui Ștefan cel Mare este strict limitată la numai 1 500 de serii complete la nivel mondial.

În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

  • Album colector alături de primul lingou, pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
  • Certificat de autenticitate alături de fiecare lingou
  • Scrisoare narativă alături de fiecare lingou
  • Certificat nominal de proprietate pentru întreaga colecție

Te-ar putea interesa și...