Cei mai mari sfinți ai neamului
Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului

Cei mai mari sfinți ai neamului

Suntem mândri să vă putem prezenta o colecție exclusivă de medalii comemorative înnobilate cu argint pur, ce omagiază „Cei mai mari sfinți ai neamului”.

În stoc
159 LEI
  • Colecție oficială de 13 medalii comemorative
  • Exclusiv la Casa de Monede
  • Înnobilare cu argint pur și strict limitată
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF

Informații despre monedă

Suntem mândrii să vă putem prezenta medalia comemorativă „Sfântul Gheorghe”, înnobilată cu argint pur, din cadrul colecției exclusive „Cei mai mari sfinți ai neamului”.

Sfântul Gheorghe s-a născut în Capadocia, Turcia de astăzi, într-o familie creștină, undeva în anul 270. La vârsta de 30 de ani, a devenit general în armata lui Dioclețian.

După anul 303, împăratul Dioclețian, a emis edicte care să permită persecuția creștinilor în întregul Imperiu. Sfântul Gheorghe, în loc să participe la persecuții, și-a mărturisit credința și s-a împotrivit hotărârii luate de împărat. Pentru această trădare, Dioclețian, l-a întemnițat și pentru că nu renunța la credință, Sfântul Gheorghe a fost torturat și apoi condamnat la moarte prin executare. A murit la 23 aprilie 303. Trupul său a fost îngropat în orașul Lida. Acesta din urmă a devenit locul unde creștinii veneau să-i aducă omagiu Sfântului Gheorghe pentru credința lui.

Medalia comemorativă „Sfântul Gheorghe” a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, ulterior înnobilată cu argint pur 999/1000 în ediție strict limitată la numai 5 000 de exemplare la nivel mondial. 

Grație baterii la cea mai înaltă calitate numismatică și designului splendid, se pot observa chiar și cele mai mici detalii.

Specificații

Anul emiterii 2018
Tiraj emitere 5000
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Argint
Certificat de autenticitate Da
Număr maxim de produse pe comandă 1

Prin rezervarea colecției „Cei mai mari sfinți ai neamului“, comandați toate cele 13 medalii ale seriei.

Medaliile comemorative vor fi livrate câte una, lunar, la prețul special de numai 159 Lei (+29 Lei taxe de ambalare și expediere).

Fără plăți în avans – plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator.

Livrarea primei medalii în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Colecția poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Suntem mândri să vă putem prezenta o colecție exclusivă de medalii comemorative înnobilate cu argint pur, ce omagiază „Cei mai mari sfinți ai neamului”.

Colecția debutează cu medalia comemorativă Sfântul Gheorghe, cel mai venerat apărător al Creștinismului. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în cinstea Sfântului Proroc Ilie, a Sfintei Cuvioase Parascheva, a unuia din cei mai mari preoți ai Bisericii,Sfântul Vasile, a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, precum și medalia comemorativă a Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor și totodată unul din cei mai populari sfinți ai creștinătății.

Medaliile comemorative sunt înnobilate cu argint pur 999/1000 și sunt bătute la cea mai înaltă calitate numismatică, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Colecția „Cei mai mari sfinți ai neamului” este strict limitată la numai 5 000 de serii la nivel mondial.

În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

  • Album colector cu prima medalie, pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
  • Certificat de autenticitate pentru fiecare medalie
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...