Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Istoria României: Revoluții și răscoale
Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale

Istoria României: Revoluții și răscoale

Colecției „Istoria României - Revoluții și răscoale“ prezintă repere istorice semnificative ale poporului nostru, rămase în memoria poporului român.

În stoc
  • Colecție oficială de 6 medalii comemorative
  • Înnobilată cu aur pur și strict limitată
  • Certificat de autenticitate cadou
  • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Mândru, precis, cu spirit de luptă și o ambiție puternică, așa l-au descris contemporanii pe conducătorul Revoluției din 1821, pe Tudor Vladimirescu. Portretul său pe un cal se îmbină perfect cu însușirile acestuia, devenind astfel motivul principal al medaliei comemorative.

Mulțumită evenimentelor din 1821, care au trezit spiritul național, așa cum spunea Mihail Kogălniceanu, confirmă că mișcarea națională a avut un mare impact asupra viitorului poporului nostru. Nu numai că a ajutat la încheierea domniilor fanariote, dar a și deschis calea către renaștere națională, care a dus până la revoluția din 1848. Conducătorul revoluției, Tudor Vladimirescu, a devenit întruchiparea mitului național și a personificării luptei naționale.

Medalia comemorativă este înnobilată cu aur pur 999/1000 și bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, aceasta fiind foarte apreciată de colecționari. Emisiunea este strict limitată. Numai 10000 de colecționari au șansa de a deține această medalie exclusivă.

Specificații

An 2019
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da

Prin rezervarea colecției „Istoria României - Revoluții și răscoale“, comandați toate cele 6 medalii ale seriei.

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la prețul special de 159 Lei (+ 29 Lei taxe de ambalare și expediere) alături de certificatele de autenticitate.

Fără plăți în avans – plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator.

Livrarea primei medalii în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Colecția poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Colecției „Istoria României - Revoluții și răscoale“ prezintă repere istorice semnificative ale poporului nostru, rămase în memoria poporului român. Odată cu medalia emisă cu ocazia comemorării Revoluției din decembrie 1989, aveți ocazia de a adăuga și următoarea medalie cu motivul Revoluției din 1821, condusă de Tudor Vladimirescu, care este simbol al renașterii naționale. Motivul luptei pentru un viitor mai bun este prezent pe aversul medaliilor din coleție, fie vorba despre Războiul țărănesc din 1514 sau Revoluția națională din 1848. Reversul, la fel ca emblema țării noastre, poartă cele cinci steme ale celor 5 regiuni istorice.

Medaliile comemorative sunt înnobilate cu aur pur 999/1000 și bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, aceasta fiind cea mai apreciată de colecționari.

Emisiunea este strict limitată la numai 5000 de exemplare. În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

  • Certificat de autenticitate ce atestă parametrii fiecărei medalii, conținutul de metale prețioase și baterea la cea mai înaltă calitate numismatică
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...