Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Celebrarea mândriei naționale pe o piesă oficială GRATUITĂ

Celebrarea mândriei naționale pe o piesă oficială GRATUITĂ

Pentru prima dată în istorie, Monetăria Regatului Dacia, prezintă noua piesă comemorativă oficială România Descătușată, ca un omagiu adus statului român modern și independent. Doar de la Casa de Monede România, distribuitorul exclusiv al Monetăriei Regatului Dacia, puteți obține chiar acum în mod GRATUIT această piesă extrem de populară în ediție limitată.

În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, au avut loc schimbări politice și sociale semnificative în întreaga Europă. Aceste evoluții au marcat în mod semnificativ țara noastră și au pus bazele unui nou stat, numit oficial România, începând din anul 1866. Momentul-cheie din istoria noastră, când țara a obținut independența și unificarea, a fost surprins de Gheorghe Tattarescu în faimosul său tablou România Descătușată, care a inspirat piesa comemorativă oficială.

"Monetăria Regatului Dacia este un producător tradițional de monede și medalii comemorative pe piața românească. Toate numismatele lor se disting prin calitate premium. Suntem foarte mândri de faptul că societatea noastră, Casa de Monede, este distribuitorul exclusiv al Monetăriei Regatului Dacia și totodată de faptul că oferă gratuit clienților noștri din România cea mai populară piesă comemorativă, România Descătușată, urmând a fi acoperite doar costurile de expediere și ambalare", explică Libor Veselý, directorul Casa de Monede România, membru al Grupului Coinage, care activează și reprezintă monetării de renume mondial în mai multe piețe din Europa.

Structura monumentală a piesei comemorative, care este una dintre cele mai importante opere de artă patriotică românească, exprimă idealurile pentru care au luptat strămoșii noștri, identitatea și independența națională a României.

"Aversul piesei comemorative, realizat în cele mai mici detalii, este dominat de figura alegorică a unei femei cu cătușele rupte care ține cu mândrie steagul românesc, reprezentând idealul eliberării naționale și al formării României moderne", descrie aversul piesei exclusive Luboš Krčil, directorul Monetăriei Regatului Dacia.

Reversul piesei este, de asemenea, plin de alte semnificații simbolice. Creată prin combinarea a doi dragoni ai Daciei și a unui vultur românesc, emblema se referă cu mândrie la două epoci importante ale istoriei noastre, Regatul Daciei și Regatul României, și leagă simbolic aceste două epoci cu o moștenire promițătoare pentru viitor. Denumirea simbolică a monedei de 1 DENAR DACIA face trimitere la cele mai bune tradiții artistice și meșteșugărești ale monedei românești.

În mod GRATUIT, puteți obține piesa oficială limitată România Descătușată, plătind doar taxa de ambalare și expediere de 19,99 Lei, exclusiv prin intermediul Casa de Monede România, lider în România în distribuția de monede și piese comemorative de colecție și distribuitor exclusiv al Monetăriei Regatului Dacia în România, pe www.medaliegratis.ro sau la numărul de telefon 0352 912.

Despre Casa de Monede

Casa de Monede, membru al grupului european Coinage Group, este lider în România în distribuția de monede și piese comemorative de colecție lansate de cele mai renumite monetării din lume, inclusiv faimoasa Monetăria Regatului Dacia.