Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
99 LEI
  • Colecție oficială de 14 medalii comemorative
  • Exclusiv la Casa de Monede
  • Înnobilată cu aur pur și strict limitată
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF

Informații despre monedă

Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă oficială Ștefan cel Mare, înnobilată cu aur pur 999/1000.

Domnitor al Moldovei, Ştefan cel Mare a fost un voievod chibzuit, cucernic şi viteaz. O personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calităţi de om de stat, diplomat şi conducător militar, ce i-au permis să treacă cu bine peste momentele de criză majoră, generate de intervenţiile militare ale statelor vecine.

Ştefan cel Mare a condus vreme de 47 de ani, timp în care Moldova a atins apogeul dezvoltării sale statale, cunoscând o perioadă îndelungată de stabilitate internă, prosperitate economică și liniște socială.

Medalia comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Emisiunea este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. Vă oferim cadou albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare exclusivă. Medalia comemorativă Ștefan cel Mare se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea.

Specificații

Anul emiterii 2019
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da
Număr maxim de produse pe comandă 1

Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, comandați toate cele 14 medalii ale seriei.

Prima medalie comemorativă Voievod Ştefan cel Mare o obțineți la prețul special de numai 99 Lei (+ 29 Lei taxe de ambalare și expediere).

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la prețul promoțional de 159 Lei (+ 29 Lei taxe de ambalare și expediere) alături de certificatele de autenticitate.

Fără plăți în avans – plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator.

Livrarea primei medalii în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Colecția poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român”, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în cinstea eroului național Mihai Viteazul, iubitei Regine Maria a României, primului domnitor al Principatelor Unite, Alexandru Ioan Cuza și alții.

Medaliile comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Emisiunea este strict limitată la numai 5 000 de colecții. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Album de colecție alături de prima și a opta medalie
  • Certificat de autenticitate ce garantează conținutul de metale prețioase și calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...