Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
99 LEI
  • Colecție oficială de 14 medalii comemorative
  • Exclusiv la Casa de Monede
  • Înnobilată cu aur pur și strict limitată
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF

Informații despre monedă

Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă oficială Mihai Viteazul, înnobilată cu aur pur 999/1000.

Mihai Viteazul, zis Mihai Bravu, a fost domn al Țării Românești, Moldovei și Principe al Transilvaniei.

În timpul domniei sale, aceste trei state au fost unite pentru prima dată într-o singură formațiune statală. Din acest motiv, Mihai este considerat erou național și fondator al statului român.

Mihai a fost aliatul Habsburgilor în războiul împotriva Imperiului Otoman, însă, puterile vecine vedeau în ambițiile sale politice o contradicție cu interesele proprii de dominanță. Din acest motiv, în anul 1601, împăratul Rudolf al II-lea a aranjat înlăturarea lui, lucru de care s-a ocupat generalul habsburg Giorgio Basta.

Mihai Viteazul este, de asemenea, simbolul independenței în lupta împotriva Turcilor, drept pentru care,  în anul 1916, regele Ferdinand a instituit Ordinul Militar de Război „Mihai Viteazul”, cea mai înaltă distincție militară de război a României.

Medalia comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Emisiunea este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. Vă oferim, cadou, albumul colector pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare decolecție. Medalia comemorativă Mihai Viteazul se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea.

Specificații

Anul emiterii 2018
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38.61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da
Număr maxim de produse pe comandă 1

Prin rezervarea colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român“, comandați toate cele 14 medalii ale seriei.

Prima medalie comemorativă „Mihai Viteazul“ o veți obține la prețul promoțional de lansare de numai 99 Lei (+ 29 Lei taxe de ambalare și expediere).

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la prețul special de 159 Lei (+ 29 Lei taxe de ambalare și expediere) alături de certificatele de autenticitate.

Fără plăți în avans – plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator.

Livrarea primei medalii în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Colecția poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. În continuare, vă puteți bucura de medaliile comemorative emise în cinstea voievodului  Ștefan cel Mare, primului domn al Principatelor Unite, Alexandru Ioan Cuza, iubitei Regine Maria a României și alții.

Medaliile comemorative sunt înnobilate cu aur pur 999/1000 și bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, aceasta fiind cea mai apreciată de colecționari.

Emisiunea este strict limitată la numai 5000 de exemplare. În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

  • Album colector cu prima și a opta medalie
  • Certificat de autenticitate ce atestă parametrii fiecărei medalii, conținutul de metale prețioase și baterea la cea mai înaltă calitate numismatică
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...