Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Reprezentanții Casa de Monede România au vizitat Târgul Mondial de Numismatică de la Chicago

Reprezentanții Casa de Monede România au vizitat Târgul Mondial de Numismatică de la Chicago

Târgul Numismatic Mondial din Chicago, organizat de Asociația Numismatică Americană, este cel mai mare eveniment de acest gen din Statele Unite și unul dintre cele mai mari din lume.

Reprezentanții Casa de Monede România, directorul Libor Veselý și directorul de vânzări Luboš Krčil, au vizitat Târgul Mondial de Numismatică de la Chicago (2022 Chicago World's Fair of Money), în perioada 16-20 august 2022 și au profitat de această mare oportunitate nu doar pentru a se întâlni cu parteneri de afaceri din întreaga lume, ci și pentru a obține inspirație, sugestii și idei pentru viitoarele proiecte cu care își vor surprinde clienții.

„Sunt foarte bucuros că după anii precedenți, care nu au fost foarte favorabili călătoriilor, am putut din nou să ne întâlnim cu partenerii noștri de afaceri „face to face” și să împărtășim noutăți din lumea numismatică. Nimic nu este mai frumos decât să ai ocazia să admiri cu ochii tăi noutățile, raritățile numismatice și să te poți bucura de atmosfera evenimentului, de entuziasmul vizitatorilor și al expozanților”, spune cu entuziasm Luboš Krčil, director de vânzări al Casei de Monede România.

Organizat de Asociația Numismatică Americană, târgul este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen din lume și se bucură de mult timp de un mare interes din partea vizitatorilor și a expozanților, peste 400 dintre aceștia participând în mod regulat.