Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Personalități celebre ale poporului nostru
Personalități celebre ale poporului nostru Personalități celebre ale poporului nostru Personalități celebre ale poporului nostru Personalități celebre ale poporului nostru Personalități celebre ale poporului nostru Personalități celebre ale poporului nostru

Personalități celebre ale poporului nostru

Cele mai importante personalități din istoria noastră pe lingouri din argint pur

În stoc
149 LEI
 • argint pur 999/1000
 • cea mai înaltă calitate numismatică Proof
 • economie de 55% la prețul primului lingou
 • certificat de autenticitate la fiecare lingou
 • album de colecție elegant GRATIS
 • număr strict limitat la numai 2000 colecții 
 • exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Cu o deosebită plăcere dorim să vă prezentăm o noutate absolută - lingoul de argint pur Regele Decebal.

Decebal, ultimul rege al Daciei, este unul dintre personajele fascinante din istoria românilor. Domnia sa, de două decenii, a avut loc într-o perioadă în care Imperiul Roman se afla într-o continuă expansiune şi reprezenta cea mai mare ameninţare pentru poporul care stăpânea teritoriile actuale ale României.

Armatele regelui dac au fost înfrânte în cele din urmă de romani, iar o parte a ţării a devenit provincie a Imperiului. Totuşi, regele înfrânt a rămas în istorie ca un adversar de temut chiar şi pentru puternicul Imperiu Roman.


Lingoul din argint pur 999/1000 este bătut la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea și originea, și ediția este strict limitată la doar 2000 colecții complete.

Piesa comemorativă Regele Decebal, deschide colecția exclusivă Personalități celebre ale poporului nostru. Prin comandarea piesei comemorative Regele Decebal, deschideți colecția fascinantă Personalități celebre ale poporului nostru. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 299 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 12 de piese, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Tiraj emitere 2000 de colecții
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 999/1000
Greutate 10 g
Diametru 25 x 40 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Certificat de autenticitate Da

DA, comand prima piesă comemorativă Regele Decebal din colecția Personalități celebre ale poporului nostru, care conține 12 piese la momentul comenzii, la prețul special de 149Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Personalități celebre ale poporului nostru, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 299 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția „Personalități celebre ale poporului nostru”. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2024 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre produs

Suntem mândri să vă putem prezenta o nouă colecție exclusivă de lingouri din argint pur, ce omagiază personalițăti celebre ale poporului nostru.

Colecția debutează cu lingoul Regele Decebal. Următoarele lingouri din această colecție exclusivă prezintă importante personalități în istoria noastră, precum iubita regina Maria a României, marele poet romantic Mihai Eminescu, renumitul inventator Henri Coandă, domnitorul moldovean, Ștefan cel Mare și alții.

Lingourile din argint pur 999/1000 sunt bătute la cea mai înaltă calitate numismatică, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Colecția Personalițăti celebre ale poporului nostru este strict limitată la numai 2000 de serii complete la nivel mondial.

În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

 • Album colector alături de al treilea lingou, pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
 • Certificat de autenticitate alături de fiecare lingou
 • Scrisoare narativă alături de fiecare lingou
 • Certificat nominal de proprietate pentru întreaga colecție

Te-ar putea interesa și...