Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne
Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne

Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne

O călătorie fascinantă prin istoria monedelor noastre bătute de secole pe teritoriul României de astăzi.

În stoc
99 LEI
  • Înnobilare cu aur pur și strict limitată
  • Diametru impresionant de 40 mm
  • Cea mai înaltă calitate de batere Proof
  • Certificat de autenticitate și album colector CADOU
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Cel mai valoros tezaur de kosoni de aur, ”căldarea” cu 3000 de galbeni, care cântărea aproximativ 25 kg, a fost descoperit în săpăturile fostei reședinţe dacice Sarmisegetuza în anul 1996. Cea mai mare parte a tezaurului a fost furată și este și în ziua de azi căutată de poliţia română. Pentru comerţul ilegal cu kosoni se aplică sancţiuni mari. Casa de Monede vă prezintă acum această bijuterie dacică veche pe o replică modernă deosebită.

Piesa comemorativă Koson este bătută la cea mai înaltă calitate numismatică Proof într-un diametru impresionant de 40 mm și înnobilată cu aur pur 999/1000. Alături de această piesă numismatică deosebită veţi primi un certificat de autenticitate care garantează originea și specificaţiile tehnice ale acesteia. În același timp, pe certificat sunt informaţii interesante și o poveste asociată cu moneda originală care a fost model pentru piesa dumneavoastră.

Piesa comemorativă Koson, deschide colecția exclusivă Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne. Prin comandarea piesei comemorative Koson, deschideți colecția fascinantă Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 199 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 12 de piese, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 30 g
Diametru 40 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da

DA, comand prima piesă comemorativă Koson din colecția Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne, care conține 12 piese la momentul comenzii, la prețul de 99 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 199 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.

 

Informații despre produs

Piesele omagiale din cadrul colecției Monede istorice emise pe teritoriul României pe replici moderne, reprezintă cele mai importante și interesante monede care au fost emise de-a lungul secolelor pe teritoriul României de astăzi. Printre altele, colecţia include piese moderne și ale acestor monede originale: Istros, stater, secolul IV. î. Hr., Moesia Inferior; Carol I, 20-Lei, 1868, Regatul României; Traian, sesterț, 103-111, Imperiul Roman.

Piesele exclusive au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, într-un diametru impresionant de 40 mm, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Prima trimitere o obțineți la prețul de 99 Lei, cu o reducere de 60% față de prețul standard, iar următoarele la 199 Lei fecare, cu o reducere de 50 de Lei.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Album de colecție
  • Certificat de autenticitate care garantează originea și specificaţiile tehnice ale acesteia
  • Informaţii interesante și o poveste asociată cu moneda originală care a fost model pentru piesa dumneavoastră

Te-ar putea interesa și...