Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Marea poveste a imnului românesc
Marea poveste a imnului românesc Marea poveste a imnului românesc Marea poveste a imnului românesc Marea poveste a imnului românesc

Marea poveste a imnului românesc

Colecția exclusivă spune povestea măreață a imnului nostru național prin intermediul pieselor nostre comemorative înnobilate cu aur pur

În stoc
89 LEI
  • Avantaj de 50% din preț
  • Înnobilare cu aur pur 
  • Cea mai înaltă calitate de batere Proof
  • Certificat de autenticitate și album colector cadou
  • Ediție strict limitată
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Cu o deosebită plăcere vă prezentăm medalia comemorativă Ştefan cel Mare, o medalie înnobilată cu aur pur 999/1000, la cea mai înaltă calitate de batere Proof.

Ştefan cel Mare - o personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calități de om de stat, diplomat și conducător militar, cel mai mare voievod al Moldovei în Evul Mediu.

Andrei Mureșanu, prin versurile imnului nostru național, pune în lumină și umbra marelui voievod Ștefan cel Mare în speranța că urmașii lui sunt gata să se sacrifice în orice moment, așa cum a făcut-o și acest mare domnitor în cea mai mare victorie militară a sa, Bătălia de la Vaslui. Această medalie comemorativă este debutantă în colecția exclusivă Marea poveste a imnului românesc.

Medalia comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Vă oferim cadou albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare exclusivă.

Specificații

An 2023
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aurire
Certificat de autenticitate Da

Prin rezervarea colecției Marea poveste a imnului românesc comandați toate cele 6 medalii ale seriei.

Prima medalie comemorativă, Ştefan cel Mare, o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 89 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 179 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere). 

Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31. 12. 2023, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative înnobilate cu aur pur din cadrul colecției spun povestea măreață a cântecului “Deșteaptă-te, române!”, care a devenit în anul 1990 imnul nostru național. Suntem convinși așteptați cu nerăbdare să primiți și restul de medalii comemorative lansate pentru a omagia celebra ‘‘Marseilleză a românilor’’ care descrie istoria bogată a poporului nostru curajos de-a lungul secolelor.

Ediția este strict limitată la numai 5000 de colecții la nivel mondial. Medaliile comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate de batere, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Album colector pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
  • Certificat de autenticitate ce garantează calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare medalie
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...