Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Istoria României: Revoluții și răscoale
Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale Istoria României: Revoluții și răscoale

Istoria României: Revoluții și răscoale

Colecția „Istoria României - Revoluții și răscoale“ prezintă repere istorice semnificative ale poporului nostru, rămase în memoria poporului român.

În stoc
99 LEI
  • 60% REDUCERE la prima piesă aniversară înnobilată cu aur pur 
  • Cea mai înaltă calitate de batere Proof
  • Carte poştală Avram Iancu CADOU 
  • Certificat de autenticitate și album de colecție GRATIS
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

În urmă cu 200 de ani, undeva în Munții Apuseni se năștea viitorul erou al națiunii române, Avram Iancu„Crăișorul munților”, un personaj care a avut un rol important în evenimentele din 1848-1849 și care este considerat un simbol al rezistenței românilor la lupta pentru drepturi politice. 

Obțineți o amintire permanentă a unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria noastră și a unui om care și-a dedicat viața luptei pentru drepturile și libertatea poporului român. Doar acum, pe parcursul lunii februarie, la prețul special redus de 99 Lei, în loc de prețul standard de 249 de Lei. Împreună cu piesa comemorativă care este înnobilată cu aur pur, primiți GRATUIT un certificat de autenticitate, cartea poștală Avram Iancu și un elegant album de colecție.

Piesa comemorativă Revoluția Română din 1848 este înnobilată cu aur pur și este debutantă în colecția oficială Istoria României: Revoluții și răscoale, strict limitată la numai 5000 de colecții la nivel mondial.

Piesa comemorativă Revoluția Română din 1848 deschide colecția exclusivă Istoria României: Revoluții și răscoale. Prin comandarea piesei comemorative Revoluția Română din 1848, deschideți colecția fascinantă Istoria României: Revoluții și răscoale. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției le veți primi câte una lunar, fiecare la prețul de 179 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 7 de piese omagiale, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Tiraj emitere 5000
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da

DA, comand prima piesă comemorativă Revoluția Română din 1848 din colecția Istoria României: Revoluții și răscoale, la prețul special de 99 Lei (+29,90 Lei taxe de ambalare și expediere), colecție care în momentul plasării comenzii cuprinde 7 piese exclusive. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Istoria României: Revoluții și răscoale, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 179 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Istoria României: Revoluții și răscoale. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 30 iunie 2024 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici , am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre produs

Colecției Istoria României - Revoluții și răscoale prezintă repere istorice semnificative ale poporului nostru, rămase în memoria poporului român. Reversul, la fel ca emblema țării noastre, poartă cele cinci steme ale celor 5 regiuni istorice.

Piesele comemorative sunt înnobilate cu aur pur 999/1000 și bătute la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, aceasta fiind cea mai apreciată de colecționari. Exemplar dintr-o serie strict limitată la numai
5000 colecții complete la nivel mondial.

În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

  • Album de colecție elegant GRATIS alături de prima piesă comemorativă din colecție
  • 70 LEI REDUCERE la fiecare din următoarele piese din cadrul colecției
  • Certificat de autenticitate ce atestă parametrii fiecărei piese, conținutul de metale prețioase și baterea la cea mai înaltă calitate de batere
  • Scrisoare narativă alături de fiecare piesă

Te-ar putea interesa și...