Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

REZUMAT DE BAZĂ

Prin completarea comenzii, înregistrarea, abonarea la mesaje comerciale sau vizitarea website-ului nostru îi permiteți societății Coinage International s.r.o., să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal. Prezenta pagină are sarcina, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal (GDPR), să vă informeze în legătură cu faptul care informații colectăm despre dumneavoastră, din ce motive și în ce modalitate utilizăm informațiile, care sunt drepturile dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal folosite de noi și prin ce modalitate puteți exercita la noi aceste drepturi în conformitate cu Regulamentul GDPR.

1. DETALII DE IDENTITATE ȘI DE CONTACT ALE ADMINISTRATORULUI

  1. Administratorul datelor dvs. personale este compania , având sediul în K Hutím 1040/4, 198 00 Praga 9, Republica Cehă, numărul de identificare: 0710591, înregistrat în Registrul comercial menținut de Praga (denumită în continuare “Administrator” sau “Administrator al datelor cu caracter personal”)
  2. Datele de contact ale administratorului sunt următoarele: K Hutím 1040/4, 198 00 Praga 9, Republica Cehă adresa de livrare, info@casademonede.ro adresa de e-mail, telefonul 00421 408 00 35.
  3. Operatorul nu a numit un responsabil pentru protecția datelor personale.

2. BAZĂ LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  1. Datele prelucrate sunt procesate în conformitate cu Regulamentul Parlamentului și Consiliului European (UE) 2016/679 din data de 27. aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “Regulament”) și în conformitate cu legislația națională în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Datele dvs. personale sunt folosite pentru achiziționarea de produse sau pentru utilizarea unor servicii ( de ex. plasarea unei comenzi în magazinul online sau înregistrarea unei reclamații prin departamentul nostru de relații clienți).
  2. Respectarea obligațiilor legale aplicabile administratorului, astfel cum sunt definite la articolul 6 alineatul (1) litera c) din Regulament, și anume îndeplinirea obligațiilor impuse administratorului prin reglementări legale în general obligatorii, în special Legea nr. 235/2004 Coll., privind taxa pe valoarea adăugată, modificată, Legea nr. 586/1992 Coll., privind impozitele pe venit , astfel cum a fost modificat și Legea nr. 563/1991, privind contabilitatea, cu modificările ulterioare.


3.SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru încheierea contractului de cumpărare dar și pentru îndeplinirea acestuia: livrarea produselor comandate și îndeplinirea obligațiilor fiscale în vigoare.
  2. Nu există o decizie automată individuală în sensul articolului 22 din regulament.


4.PERIOADA DE STOCARE A DATELOR PERSONALE

  1. Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, luând în calcul durata contractuală până la expirarea obligațiilor contractuale și termenele legale de arhivare aplicabile, dar nu mai mult decât pentru perioada prevăzută de reglementările legale în general obligatorii.

5. BENEFICIARI A DATELOR PERSONALE

  1. Putem dezvălui informațiile dvs. altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile de curierat transport, instituțiile bancare, paypal, etc, care ne ajută în propria noastră activitate, companiilor care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entități au o capacitate limitată de a utiliza informațiile în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
  2. Beneficiarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru îndeplinirea obligațiilor legale pot fi, de asemenea, autorități financiare sau alte autorități competente în cazurile în care administratorii impun reglementări legale în general obligatorii.
  3. Operatorul nu intenționează să transfere datele dvs. personale într-o țară terță (în afara UE) sau o organizație internațională.

6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

  1. Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, dreptul de a rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a limita prelucrarea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul de a vă transfera datele personale.
  2. Dreptul de a adresa o reclamatie catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
  3. Nu aveți nicio obligație de a furniza informații personale. Furnizarea datelor dvs. personale este o cerință necesară pentru încheierea ți executarea contractului și fără furnizarea datelor dvs. personale nu este posibilă încheierea contractului sau îndeplinirea acestuia de către administrator.