Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Dolari americani din argint
Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint

Dolari americani din argint

Cele mai căutate monede comemorative de argint din lume. O colecție de dolari și monede de jumătate de dolari americani celebri.

În stoc
 • O colecție exclusivă care prezintă cei mai populari dolari de argint din lume
 • Preț redus la prima monedă din colecție
 • Numai 5 000 de colecții
 • Cutie luxoasă de colecție GRATIS
 • Certificat de autenticitate alături de fiecare monedă

Detalii produs

Dolarii americani de argint se numără printre cele mai cunoscute și mai căutate monede comemorative din lume.

George Washington, primul președinte al Statelor Unite și una dintre cele mai importante figuri din istoria americană, imortalizat pe jumătate de dolar de argint, este prima monedă din colecția noastră unică "Dolari americani din argint".

Nu era nici bine educat, nici bine citit, nu avea un stil îngrijit și o ortografie impecabilă. Nu putea vorbi în public, iar înfrângerile erau mai frecvente decât victoriile pe drumul său ascendent. Cu toate acestea, cu forțele sale armate coloniale neexperimentate, a umilit cea mai puternică putere din lume și, în ciuda vorbelor despre "suveranitate", a construit o federație de stat de succes, al cărei prim președinte a devenit. Un republican și un om de onoare, a cărui plecare a fost dorită atât de regi, cât și de împărați.

George Washington, o figură extraordinară și primul președinte al Statelor Unite care a petrecut aproape 8 ani în funcție, a dus o luptă îndelungată pentru independența Statelor Unite. Visul său s-a împlinit după mulți ani, în ciuda multor pierderi în viața personală, prin victoria asupra armatei engleze și recunoașterea independenței Statelor Unite ale Americii în 1782. Americanii i-au adus un omagiu prin denumirea unuia dintre state și a actualei capitale Washington, D.C. Chipul său este sculptat într-o uriașă statuie de pe Monumentul Național Mount Rushmore, care înfățișează patru dintre cei mai importanți președinți americani.

Acum puteți obține moneda de argint "George Washington" la un preț special de 175 lei (în loc de 350 lei).

Specificații

Țara de origine Statele Unite ale Americii
An 1982
Tiraj emitere 5000 de colecții
Finețea metalului 900/1000
Greutate 11,25 g
Diametru 30,6 mm
Calitate Proof
Monetărie US Mint
Certificat de autenticitate Da

Prin rezervarea colecției Dolari americani din argint comandați toate cele 12 monede ale seriei.

Prima monedă comemorativă, George Washington, o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 175 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.

Următoarele monede comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 350 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere).

Livrarea primei monede, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 30. 12. 2023, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre produs

Am pregătit pentru dumneavoastră o serie cu cele mai căutate monede de argint din lume, care au fost mult timp în vârful colecțiilor cunoscătorilor din întreaga lume. Colecția " Dolari americani din argint " cuprinde 12 dolari sau jumătăți de dolari americani din argint reprezentând personalități și evenimente importante din istoria fascinantă a Statelor Unite. Vă puteți bucura de moneda J.F. Kennedy, dolarul Morgan, Statuia Libertății, Casa Albă și alte monede interesante.

Achiziționați colecția "Cele mai faimoase monede de argint" pentru a primi următoarele beneficii:

Reducere de 175 lei la prima monedă de argint George Washington

 • În fiecare lună veți primi automat una dintre cele 11 monede
 • Cutie de colecție din lemn cu logo-ul oficial al colecției pentru prezentarea colecției
 • Certificat de autenticitate pentru fiecare monedă
 • Scrisoare cu o poveste pentru fiecare monedă.
   

Numărul de colecții este limitat la 5 000 de bucăți. În cazul în care comandați colecția, veți primi lunar o monedă din colecție. Astfel, achiziția colecției se va întinde pe parcursul întregului an și vă va prelungi plăcerea de a colecționa uimitoarea colecție Dolari americani din argint.

Argintul a devenit recent o chestiune foarte căutată. Acesta nu este folosit doar în bijuterii, monede și medalii, ci este din ce în ce mai mult consumat în tehnologie într-o gamă largă de industrii. Stocurile de argint se subțiază treptat, iar investiția în monede de argint este o investiție ușor de obținut și sigură, care este din ce în ce mai populară. Dolarii de argint americani reprezintă, de asemenea, o bună oportunitate datorită garanției de calitate. Fiecare nouă emisiune de dolari este aprobată și strict controlată de guvernul și de președintele SUA.

Te-ar putea interesa și...