Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Cele mai mici monede de aur din lume
Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume Cele mai mici monede de aur din lume

Cele mai mici monede de aur din lume

Regina Maria a României pe cea mai mică monedă de aur din lume! Una din cele mai căutate colecții din lume!

În stoc
  • Monedă oficială exclusiv numai la Casa de Monede
  • Reducere specială - economisiți 100 Lei
  • Tiraj strict limitat pentru întreaga lume
  • Cea mai înaltă calitate de batere Proof
  • Certificat de autenticitate care confirmă originea și puritatea monedei

Detalii produs

Regina Maria reprezintă, fără îndoială, mitul feminin cel mai puternic și mai persistent din istoria noastră.

O Regină care și-a iubit poporul și a primit în schimb iubirea nemărginită a acestuia. Maria a fost Regina care a sprijinit poporul român în perioadele dificile de război, și a reprezentat cu grație Regatul României,
în zilele sale de glorie.


Emisiunea oficială Regina Maria a României oferă colecționarilor oportunitatea de a intra în posesia acestei monede comemorative din aur pur la un preț mai accesibil. Moneda oficială Regina Maria a României a fost bătută în cel mai pur aur 999/1000 la cea mai înaltă calitate monetară Proof. Diametrul special de numai 11 mm, confirmă faptul că această monedă oficială este una dintre cele mai mici monede de aur din lume. Până nu demult, emiterea într-un asemenea diametru nu era deloc posibilă, din punct de vedere tehnic. Astăzi, această specificație tehnică este una dintre cele mai apreciate și căutate de către colecționari. Datorită diametrului foarte mic această monedă din aur pur și-o poate permite oricine.

Alături de această monedă din aur pur obțineți certificatul de autenticitate ce garantează puritatea aurului folosit și calitatea superioară a baterii.

Moneda Regina Maria a României, deschide colecția exclusivă Cele mai mici monede de aur din lume. Prin comandarea monedei Regina Maria a României, deschideți colecția fascinantă Cele mai mici monede de aur din lume. Următoarele monede din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 499 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 24 de monede, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Țara de origine Republica Congo
An 2021
Tiraj emitere 3000
Metale Aur (Au)
Finețea metalului 999.9/1000
Valoare nominală 100 francs
Greutate 0,5 g
Diametru 11 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Certificat de autenticitate Da
Ambalare Blister de colecție

DA, comand prima monedă Regina Maria a Românie, din colecția Cele mai mici monede de aur din lume, care conține 24 piese la momentul comenzii, la prețul special de 399 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de monede din colecția Cele mai mici monede de aur din lume, în cadrul căreia voi primi monede individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 499 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste monede, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea monedei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Cele mai mici monede de aur din lume. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani. 

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre produs

Colecția exclusivă Cele mai mici monede de aur din lume este una dintre cele mai căutate colecții din lume. Aurul pur folosit și măiestria baterii la cea mai înaltă calitate monetară se îmbină perfect, conferind caracterul excepțional al acestei colecții la care și-au adus aportul mari maeștri monetari. În plus, fiecare monedă este și instrument oficial de plată în țara emitentă.

Colecția exclusivă include monede din aur pur, care ilustrează diverse motive și personalități, inclusiv pe faimosul dramaturg William Shakespeare, președintele american Abraham Lincoln și mulți alții.

Ca parte integrală a acestei colecții veți primi cadou:

  • Albumul de colecție, pentru expunerea și depozitarea în siguranță alături de prima monedă
  • Certificat de autenticitate pentru fiecare monedă
  • Certificat nominal de proprietate pentru întreaga colecție
  • Cea mai înaltă calitate monetară Proof

Te-ar putea interesa și...