Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

În stoc
99 LEI
  • Colecție oficială de piese comemorative
  • Înnobilare cu aur pur 
  • Cea mai înaltă calitate de batere Proof
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Ediție strict limitată
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Regele Ferdinand I este unul dintre cele mai importante capete încoronate care au stat pe tronul regatului României. Al doilea rege al României a fost numit cel loial şi Întregitorul

Regele Ferdinand I. a fost al doilea rege al României, domnia sa, între 1914 şi 1927, fiind marcată de două evenimente majore din istoria ţării: Primul Război Mondial şi Marea unire de la 1918. Om de o vastă cultură, poliglot și botanist pasionat, Regele Ferdinand a fost sincer dedicat românilor, sub cârmuirea sa înregistrându-se cea mai înfloritoare perioadă a statului românesc modern.

La 15 octombrie 1922, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba-Iulia, regele Ferdinand I şi regina Maria au fost încoronaţi ca suverani ai României Mari, act ce simboliza unirea tuturor românilor „de la Nistru până la Tisa” sub acelaşi sceptru.


Piesa comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Piesa comemorativă Ferdinand I se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. 

Piesa comemorativă Ferdinand I, deschide colecția exclusivă Cele mai mari personalități ale poporului român. Prin comandarea piesei comemorative Ferdinand I, deschideți colecția fascinantă Cele mai mari personalități ale poporului român. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției le veți câte una pe lună, fiecare la prețul de 179 Lei +29,90 Lei taxe de ambalare și expediere. Colecția conține în acest moment 28 de piese omagiale, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Tiraj emitere 5 000 colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aurire
Certificat de autenticitate Da

DA, comand prima piesă comemorativă Ferdinand I din colecția Cele mai mari personalități ale poporului român, care conține 28 piese la momentul comenzii, la prețul special de 99 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese Cele mai mari personalități ale poporului român, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, fiecare la prețul de 179 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Cele mai mari personalități ale poporului român. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2024 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre colecție

Piesele comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de piese comemorative, emise în cinstea eroului național Mihai Viteazul, iubitei Regine Maria a RomânieiCarol I, prim rege al României, Vlad Țepeș, ultimul rege al Daciei, DecebalusMircea cel Bătrân și alții.

Piesele comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a pieselor și o prezentare exclusivă
  • Certificat de autenticitate ce garantează conținutul de metale prețioase și calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare piesă omagială
  • Colecționând următoarele piese din colecție vă asigurați reducerea de 70 Lei la fiecare dintre aceste piese
  • Scrisoare narativă alături de fiecare piesă comemorativă 

Te-ar putea interesa și...