Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Piesele comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
99 LEI
  • 465 de ani de la nașterea lui Mihai Viteazul
  • Înnobilare cu aur pur 
  • Cea mai înaltă calitate numismatică Proof
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Ediție strict limitată
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Anul acesta se împlinesc 465 de ani de la nașterea lui Mihai Viteazul, zis Bravu. Acest mare domnitor și erou al poporului român a fost domn al Țării Românești, Moldovei și Principe al Transilvaniei.

Suntem onorați de faptul că vă putem prezenta piesa comemorativă, înnobilată cu aur pur 999/1000, bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, lansată pentru a omagia nașterea lui Mihai Viteazul. Piesa comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Vă oferim cadou albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a pieselor omagiale și o prezentare exclusivă.

Anul acesta se împlinesc 465 de ani de la nașterea lui Mihai Viteazul, zis Bravu. Acest mare domnitor și erou al poporului român a fost domn al Țării Românești, Moldovei și Principe al Transilvaniei.
În timpul domniei sale, aceste trei state au fost unite pentru prima dată într-o singură formațiune statală. Din acest motiv, Mihai este considerat erou național și fondator al statului român.
Mihai a fost aliatul Habsburgilor în războiul împotriva Imperiului Otoman, însă, puterile vecine vedeau în ambițiile sale politice o contradicție cu interesele proprii de dominanță. Din acest motiv, în anul 1601, împăratul Rudolf al II-lea a aranjat înlăturarea lui, lucru de care s-a ocupat generalul habsburg Giorgio Basta. 
Mihai Viteazul este, de asemenea, simbolul independenței în lupta împotriva Turcilor, drept pentru care,  în anul 1916, regele Ferdinand a instituit Ordinul Militar de Război „Mihai Viteazul”, cea mai înaltă distincție militară de război a României.

Piesa comemorativă Mihai Viteazul deschide colecția exclusivă Cele mai mari personalități ale poporului român. Prin comandarea piesei comemorative Mihai Viteazul, deschideți colecția fascinantă Cele mai mari personalități ale poporului român. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției le veți primi cîte una lunar, fiecare la prețul de 179 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 28 de piese omagiale, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Specificații

Țara de origine România
Tiraj emitere 5000
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da

DA, comand prima piesă comemorativă Mihai Viteazul din colecția Cele mai mari personalități ale poporului roman, care conține 28 piese la momentul comenzii, la prețul de 99 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Cele mai mari personalități ale poporului roman, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 179 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția „ Cele mai mari personalități ale poporului roman”. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici , am înțeles și sunt de acord cu acestea.

Informații despre produs

Piesele comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți și restul de piese comemorative, lansate în cinstea marilor personalități românești. Acestea reprezintă, spre exemplu, regele Ferdinand I., pe iubita Regine Maria a României, pe Voievodul Ștefan cel Mare sau primul rege al României, Carol I, dar și alte mari personalități din istoria României.

Piesele comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Ediția este strict limitată la numai 5000 de colecții. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Album colector pentru depozitarea în siguranță a pieselor omagiale și o prezentare exclusivă
  • Certificat de autenticitate ce garantează conținutul de metale prețioase și calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare piesă omagială
  • Colecționând următoarele piese din colecție vă asigurați reducerea de 70 Lei la fiecare dintre aceste piese
  • Scrisoare narativă alături de fiecare piesă comemorativă

Te-ar putea interesa și...