Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Omagiu adus marelui eveniment al încoronării primului rege al României Mari

În stoc
  • Colecție oficială de medalii comemorative
  • Înnobilare cu aur pur 
  • Cea mai înaltă calitate numismatică Proof
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Ediție strict limitată
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Regele Ferdinand I. este unul dintre cele mai importante capete încoronate care au stat pe tronul regatului României. Al doilea rege al României a fost numit „cel loial” şi „Întregitorul”. 

Regele Ferdinand I. a fost al doilea rege al României, domnia sa, între 1914 şi 1927, fiind marcată de două evenimente majore din istoria ţării: Primul Război Mondial şi Marea unire de la 1918. Om de o vastă cultură, poliglot și botanist pasionat, Regele Ferdinand a fost sincer dedicat românilor, sub cârmuirea sa înregistrându-se cea mai înfloritoare perioadă a statului românesc modern.

La 15 octombrie 1922, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba-Iulia, regele Ferdinand I şi regina Maria au fost încoronaţi ca suverani ai României Mari, act ce simboliza unirea tuturor românilor „de la Nistru până la Tisa” sub acelaşi sceptru.


Medalia comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Medalia comemorativă Ștefan cel Mare se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. 

 

Specificații

Tiraj emitere 5 000 colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aurire
Certificat de autenticitate Da

Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului roman comandați toate cele 28 medalii ale seriei.
Prima medalie comemorativă, Ferdinand I., o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 89 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.
Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 179 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere). 
Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.
Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.
Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023, în limita stocului disponibil.
Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
Consultați aici Termeni și Condiții.

 

Te-ar putea interesa și...