Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
69 LEI
  • Ultimul rege al Daciei într-o capodoperă unică 
  • Batere extraordinară la un preț excelent
  • Certificat de origine care garantează autenticitatea medaliei
  • Album pliant elegant gratis alături de medalie
  • Limitare strictă la numai 5 000 de colecţii complete
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă oficială Decebal, regele Daciei.

Decebal, ultimul rege al Daciei, este unul dintre personajele fascinante din istoria românilor. Domnia sa, de două decenii, a avut loc într-o perioadă în care Imperiul Roman se afla într-o continuă expansiune şi reprezenta cea mai mare ameninţare pentru poporul care stăpânea teritoriile actuale ale României.

Armatele regelui dac au fost înfrânte în cele din urmă de romani, iar o parte a ţării a devenit provincie a Imperiului. Totuşi, regele înfrânt a rămas în istorie ca un adversar de temut chiar şi pentru puternicul Imperiu Roman.

Medalia comemorativă oficială este la calitate necirculată. Ediția este strict limitată. Medalia comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea și originea. 

Specificații

Tiraj emitere 50000 exemplare
Metale Metal comun (Cu/Ni)
Greutate 15 g
Diametru 33 mm
Calitate Brilliant Uncirculated

Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului român comandați toate cele 6 medalii ale seriei.

Și, deoarece dețineți medalia necirculată Regina Maria, aveți dreptul prioritar de a achiziționa și următoarele medalii din cadrul acestei colecții. Așadar, următoarea medalie omagială este Decebal, la prețul de 69 Lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere). și o veți achita la livrare.

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul de numai 69 lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere). Veți plăti pentru acestea pe baza facturii atașate prin transfer bancar sau prin mandat poștal.

Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 30 iunie 2022, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, lansate în cinstea domnitorului moldovean, Ștefan cel Mare cel Mare, marelui poet romantic Mihai Eminescu sau a celebrului sculptor Constantin Brâncuși.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. În cadrul colecției obțineți gratuit:

Te-ar putea interesa și...