Cele mai mari personalități ale poporului roman
Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman Cele mai mari personalități ale poporului roman

Cele mai mari personalități ale poporului roman

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
69 LEI
  • Medalie comemorativă bătută în calitate necirculată
  • Diametru special de 33 mm
  • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
  • Limitare strictă la numai 5 000 de colecţii complete
  • Exclusiv numai la Casa de Monede

Detalii produs

Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă oficială Regina Maria a României, unul dintre cei mai influenți monarhi ai istoriei noastre.

O Regină care și-a iubit poporul și a primit în schimb iubirea nemărginită a acestuia. Maria a fost Regina care a sprijinit poporul român în perioadele dificile de război, și a reprezentat cu grație Regatul României,
în zilele sale de glorie.


Medalia comemorativă oficială este la calitate necirculată. Emisiunea este strict limitată. Medalia comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea și originea. 

Specificații

Tiraj emitere 50000 exemplare
Metale Metal comun (Cu/Ni)
Greutate 15 g
Diametru 33 mm
Calitate Brilliant Uncirculated

Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului român comandați toate cele 6 medalii ale seriei.

Prima medalie comemorativă, Regina Maria a României, o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 69 lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere).

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 69 lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere).

Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, lansate în cinstea ultimului rege al Daciei, Decebalus, domnitor al Moldovei, Ștefan cel Mare, marelui poet romantic Mihai Eminescu sau a celebrului sculptor Constantin Brâncuși.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare exclusivă
  • Certificat de autenticitate ce garantează de autenticitate și de proprietăţi declarate ale medaliei comemorative
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie 

Te-ar putea interesa și...