Cele mai mari personalități ale poporului român
Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român Cele mai mari personalități ale poporului român

Cele mai mari personalități ale poporului român

Medaliile comemorative din cadrul colecției „Cele mai mari personalități ale poporului român” ilustrează cele mai importante personalități, care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român.

În stoc
89 LEI
 • Colecție oficială de medalii comemorative
 • Exclusiv numai la Casa de Monede
 • Înnobilată cu aur pur și strict limitată
 • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
 • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF

Detalii produs

Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă oficială Ștefan cel Mare, înnobilată cu aur pur 999/1000.

Domnitor al Moldovei, Ştefan cel Mare a fost un voievod chibzuit, cucernic şi viteaz. O personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calităţi de om de stat, diplomat şi conducător militar, ce i-au permis să treacă cu bine peste momentele de criză majoră, generate de intervenţiile militare ale statelor vecine.

Ştefan cel Mare a condus vreme de 47 de ani, timp în care Moldova a atins apogeul dezvoltării sale statale, cunoscând o perioadă îndelungată de stabilitate internă, prosperitate economică și liniște socială.


Medalia comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. Medalia comemorativă Ștefan cel Mare se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea.

Specificații

Anul emiterii 2021
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38.61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aurire
Certificat de autenticitate Da
 • Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului roman comandați toate cele 28 medalii ale seriei.
 • Prima medalie comemorativă, Ştefan cel Mare, o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 89 lei (+ 24,99 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.
 • Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 179 lei (+ 24,99 lei taxe de ambalare și expediere). Veți plăti pentru acestea pe baza facturii atașate prin transfer bancar sau prin mandat poștal.
 • Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.
 • Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.
 • Ofertă valabilă până la 30 iunie 2022, în limita stocului disponibil.
 • Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
 • Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, lansate în cinstea eroului național Mihai Viteazul, iubitei Regine Maria a RomânieiVoievodul Ștefan cel MareCarol I, prim rege al României, Ferdinand IVlad Țepeș, ultimul rege al Daciei, DecebalusMircea cel Bătrân și alții.

Medaliile comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. În cadrul colecției obțineți gratuit:

 • Albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare exclusivă
 • Certificat de autenticitate ce garantează conținutul de metale prețioase și calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare medalie
 • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...