Partener de încredere pentru colecționarii de monede și medalii comemorative de aur și argint

Cei mai mari sfinți ai neamului
Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului

Cei mai mari sfinți ai neamului

Colecție exclusivă de medalii comemorative înnobilate cu argint pur, ce omagiază „Cei mai mari sfinți ai neamului”.

În stoc
89 LEI
 • Colecție oficială de medalii comemorative
 • Exclusiv numai la Casa de Monede
 • Înnobilată cu argint pur și strict limitată
 • Certificat de autenticitate și album de colecție cadou
 • Cea mai înaltă calitate numismatică de batere PROOF

Detalii produs

Suntem de-a dreptul onorați să vă putem prezenta medalia comemorativă, ilustrându-l pe Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul poporului român.

Sfântul apostol Andrei s-a născut într-o familie de pescari, în Betsaida Galileea, pe țărmul Lacului Ghenizaret. A fost ucenicul lui Ioan Botezătorul și apoi al lui Iisus Hristos. Sfântul Andrei și fratele său, Simon (cunoscut mai târziu ca Petru), erau amândoi pescari.

Sfântul Andrei a murit ca martir la Patras, în Grecia, răstignit pe o cruce în formă de X. La fel ca în Roma, fratele său Petru, a cerut să fie răstignit pe o cruce diferită de cea a lui Iisus.


Medalia comemorativă este înnobilată cu argint pur 999/1000 și bătută la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, aceasta fiind foarte apreciată de colecționari. Emisiunea este strict limitată. Numai 5000 de colecționari au șansa de a deține această medalie exclusivă.

Specificații

Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Argint
Certificat de autenticitate Da
 • Prin rezervarea colecției Cei mai mari sfinți ai neamului comandați toate cele 21 medalii ale seriei.
 • Prima medalie comemorativă, Sfântul Apostol Andrei, o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 89 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.
 • Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 179 lei (+ 29,90 lei taxe de ambalare și expediere). 
 • Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.
 • Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.
 • Ofertă valabilă până la 31. 12. 2023, în limita stocului disponibil.
 • Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
 • Consultați aici Termeni și Condiții.

Informații despre produs

Suntem mândri să vă putem prezenta o colecție exclusivă de medalii comemorative înnobilate cu argint pur, ce omagiază Cei mai mari sfinți ai neamului.

Colecția debutează cu medalia comemorativă Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul românilor și continuă cu medalia comemorativă Sfântul Gheorghe, cel mai venerat apărător al Creștinismului. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în cinstea Sfântului Proroc Ilie, a Sfintei Cuvioase Parascheva, a unuia din cei mai mari preoți ai Bisericii, Sfântul Vasile, a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, precum și medalia comemorativă a Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor și totodată unul din cei mai populari sfinți ai creștinătății.

Medaliile comemorative sunt înnobilate cu argint pur 999/1000 și sunt bătute la cea mai înaltă calitate numismatică, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Colecția „Cei mai mari sfinți ai neamului” este strict limitată la numai 5 000 de serii la nivel mondial.

În cadrul acestei colecții, obțineți cadou:

 • Album colector pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
 • Certificat de autenticitate pentru fiecare medalie
 • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie

Te-ar putea interesa și...