Detalii produs

Artefact istoric de colecție la 100 ani de la nașterea regelui Mihai I

Pentru prima dată în istorie, cu ocazia împlinirii a 100 ani de la nașterea îndrăgitului rege Mihai I, 100 de colecționari norocoși vor avea ocazia să obțină un ceas unic ce conține o  monedă, care combină un artefact istoric original cu precizia tradițională a ceasorniciei elvețiene.

Ceasul elvețian cu carcasă din oțel inxidabil și cu mecanism de calitate quartz cu cinci cristale, cadranul cu un diametru impresionant de 40 mm prevăzut cu o monedă istorică originală de argint 200 Lei Mihai I, a fost lansat exclusiv de Casa de Monede în onoarea amintirii ultimului rege al României, Mihai I. Ceasul se livrează în casetă elegantă de cadou și valoarea lor colecționară este crescândă datorită limitării stricte la numai 100 exemplare pentru întreaga lume, fapt confirmat de numerotarea unică a ceasului dar și de certificatul de autenticitate.

S-a născut pe 25 octombrie 1921, Mihai a fost suveran al României în două perioade, după moartea bunicului său Ferdinand (între 20 iulie 1927 şi 8 iunie 1930) şi după renunţarea la tron a tatălui său, Carol al II-lea (decembrie 1925). Regele Mihai a fost pus la multe încercări, pe tot parcursul vieții. A trăit perioada neagră a războiului, a semnat cu regret actul care a dus la moartea regimului monahric și a trăit departe de țară, în exil, aproape 50 de ani. Nimic nu l-a bucurat mai mult decât revederea cu poporul său și nimic nu i-a adus mai multă liniște decât clipele petrecute alături de familia sa pe pământ românesc.

Date tehnice

Tiraj emitere 100
Certificat de autenticitate Da, numerotat
Ambalare Casetă elegantă

Condiții pentru comandă

  • Fără plăți în avans - plata comenzii se face în sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la transportator
  • Livrare în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării
  • Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil
  • Comanda poate fi efectuată doar de persoanele cu vârsta de peste 18 ani
  • Consultați aici Termeni și Condiții