Telefon 0352 802 802

Detalii produs

Suntem de-a dreptul onorați să vă putem prezenta medalia comemorativă Sfântul Apostol Andreiocrotitorul poporului român. Medalia comemorativă este înnobilată cu argint pur 999/1000 și bătută la cea mai înaltă calitate de batere Proof, aceasta fiind foarte apreciată de colecționari. Emisiunea este strict limitată. Numai 5000 de colecționari au șansa de a deține această medalie exclusivă.

Sfântul apostol Andrei s-a născut într-o familie de pescari, în Betsaida Galileea, pe țărmul Lacului Ghenizaret. A fost ucenicul lui Ioan Botezătorul și apoi al lui Iisus Hristos. Sfântul Andrei și fratele său, Simon (cunoscut mai târziu ca Petru), erau amândoi pescari.
Sfântul Andrei a murit ca martir la Patras, în Grecia, răstignit pe o cruce în formă de X. La fel ca în Roma, fratele său Petru, a cerut să fie răstignit pe o cruce diferită de cea a lui Iisus.


Piesa comemorativă Sfântul Apostol Andrei deschide colecția exclusivă Cei mai mari sfinți ai neamului. Prin comandarea piesei comemorative Sfântul Apostol Andrei, deschideți colecția fascinantă Cei mai mari sfinți ai neamului. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției le veți primi cîte una lunar, fiecare la prețul de 179 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 21 de piese omagiale, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Date tehnice

Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Argint
Certificat de autenticitate Da

Informații despre produs

Suntem mândri să vă putem prezenta o colecție exclusivă de medalii comemorative înnobilate cu argint pur, ce omagiază Cei mai mari sfinți ai neamului.

Colecția debutează cu medalia comemorativă Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul românilor și continuă cu medalia comemorativă Sfântul Gheorghe, cel mai venerat apărător al Creștinismului. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în cinstea Sfântului Proroc Ilie, a Sfintei Cuvioase Parascheva, a unuia din cei mai mari preoți ai Bisericii, Sfântul Vasile, a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, precum și medalia comemorativă a Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor și totodată unul din cei mai populari sfinți ai creștinătății. 

Medaliile comemorative sunt înnobilate cu argint pur 999/1000 și sunt bătute la cea mai înaltă calitate numismatică, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Colecționând următoarele piese din colecție vă asigurați reducerea de 70 Lei la fiecare dintre aceste piese. Colecția „Cei mai mari sfinți ai neamului” este strict limitată la numai 5 000 de serii la nivel mondial. 

În cadrul acestei colecții, obțineți:

  • Album colector pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
  • Certificat de autenticitate pentru fiecare medalie
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie
Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului Cei mai mari sfinți ai neamului
Cei mai mari sfinți ai neamului

Condiții pentru comandă

DA, comand prima piesă comemorativă Sfântul Apostol Andrei din colecția Cei mai mari sfinți ai neamului, care conține 21 piese la momentul comenzii, la prețul de 99 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Cei mai mari sfinți ai neamului, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 179 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția „ Cei mai mari sfinți ai neamului”. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2024 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.