Detalii produs

Regele Ferdinand I. este unul dintre cele mai importante capete încoronate care au stat pe tronul regatului României. Al doilea rege al României a fost numit „cel loial” şi „Întregitorul”. 

Regele Ferdinand I. a fost al doilea rege al României, domnia sa, între 1914 şi 1927, fiind marcată de două evenimente majore din istoria ţării: Primul Război Mondial şi Marea unire de la 1918. Om de o vastă cultură, poliglot și botanist pasionat, Regele Ferdinand a fost sincer dedicat românilor, sub cârmuirea sa înregistrându-se cea mai înfloritoare perioadă a statului românesc modern.

La 15 octombrie 1922, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba-Iulia, regele Ferdinand I şi regina Maria au fost încoronaţi ca suverani ai României Mari, act ce simboliza unirea tuturor românilor „de la Nistru până la Tisa” sub acelaşi sceptru.

Medalia comemorativă oficială a fost bătută la cea mai înaltă calitate numismatică Proof, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari. Medalia comemorativă Ștefan cel Mare se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. 

 

Date tehnice

Tiraj emitere 5 000 colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61 mm
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aurire
Certificat de autenticitate Da

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției Cele mai mari personalități ale poporului român, ilustrează cele mai importante personalități care au avut un rol semnificativ în istoria poporului român. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în cinstea eroului național Mihai Viteazul, iubitei Regine Maria a României, Carol I, prim rege al României, Vlad Țepeș, ultimul rege al Daciei, Decebalus, Mircea cel Bătrân și alții.

Medaliile comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate numismatică PROOF, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

Ediția este strict limitată la numai 5 000 de colecții la nivel mondial. În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Albumul de colecție pentru expunerea în siguranță a medaliilor și o prezentare exclusivă
  • Certificat de autenticitate ce garantează conținutul de metale prețioase și calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare medalie
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie 

Condiții pentru comandă

Prin rezervarea colecției Cele mai mari personalități ale poporului roman comandați toate cele 28 medalii ale seriei.

Prima medalie comemorativă, Ferdinand I., o obțineți la prețul promoțional de lansare de numai 89 lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere) și o veți achita la livrare.

Următoarele medalii comemorative vor fi expediate câte una, lunar, la o dată ce poate varia, la prețul special de numai 179 lei (+ 19,99 lei taxe de ambalare și expediere). Veți plăti pentru acestea pe baza facturii atașate prin transfer bancar sau prin mandat poștal.

Livrarea primei medalii, în termen de 15 de zile de la confirmarea rezervării.

Continuarea livrării pieselor din colecție poate fi întreruptă la cerere. Solicitarea de întrerupere a livrării colecției trebuie trimisă către Casa de Monede în scris, telefonic sau prin e-mail.

Ofertă valabilă până la 31. 12. 2021, în limita stocului disponibil.

Comanda poate fi realizată numai de persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Consultați aici Termeni și Condiții.