Telefon 0352 802 802

Detalii produs

Obțineți o amintire de durată a celei de-a 105-a aniversări a Marii Uniri pe o piesă comemorativă, înnobilată cu aur pur și bătută la cea mai înaltă calitate Proof. Doar acum, pe parcursul lunii decembrie, la prețul special redus de 99 de Lei, în loc de prețul standard de 249 de Lei.

Piesa comemorativă Marea Unire este debutantă în colecția exclusivă Istoria Românieistrict limitată la numai 5000 de colecții la nivel mondial, și se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, ce garantează calitatea superioară și originea. Pentru depozitarea în siguranță a pieselor comemorative din colecție, primiți gratuit un album elegant de colecție.

Odată cu piesa Marea Unire, vă vom trimite cadou o piesă comemorativă Coroana Regală, al cărei avers este dominat de o coroană de oțel, ca simbol al epocii glorioase a Regatului României, în timpul căreia România a realizat cea mai mare expansiune teritorială din istoria sa. În plus, veți primi gratuit un poster cu pagina de titlu al celebrului jurnal francez Le Petit Journal cu un portret al cuplului regal și harta României Întregite.

După Primul Război Mondial și căderea Imperiului Austro-Ungar, forțele politice ale poporului român din Transilvania, sprijinite de întreg spiritul României, au realizat idealul secular al unirii Transilvaniei cu România. Alba Iulia a avut onoarea de a găzdui desfășurarea acestui mare act din istoria României moderne.

Anul 1918 a fost însă un an complicat pentru întreg continentul, deoarece se afla la sfârșitul războiului care a început în 1914. Pentru România a existat o rază de speranță în umbra războiului, care era de fapt marele eveniment ce avea să se împlinească - realizarea idealului României de a trăi liber într-un stat-națiune unificat.

Piesa comemorativă Marea Unire deschide colecția exclusivă Istoria României. Prin comandarea piesei comemorative Marea Unire, deschideți colecția fascinantă Istoria României. Următoarele piese comemorative din cadrul colecției le veți primi câte una lunar, fiecare la prețul de 179 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 28 de piese omagiale, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Date tehnice

Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Cupru (Cu)
Greutate 26 g
Diametru 38,61
Calitate Proof (Calitate superioară)
Înnobilare Aur pur
Certificat de autenticitate Da

Informații despre colecție

Medaliile comemorative din cadrul colecției Istoria României marchează momente importante din istoria poporului nostru, de care puteți fi în mod sigur, mândri. Suntem convinși că veți aștepta cu nerăbdare să primiți, în continuare, și restul de medalii comemorative, emise în amintirea evenimentelor din trecut, cum ar fi perioada primului rege dac Burebista sau vechiul război dacic sub conducerea marelui Decebal, întemeierea mănăstirii Putna, Coroana de oțel - un simbol al Regatului României, evenimentele revoluționare din 1989 și altele.

Medaliile comemorative au fost bătute la cea mai înaltă calitate de batere Proof, conform cerințelor celor mai exigenți colecționari, ulterior înnobilate cu aur pur 999/1000.

În cadrul colecției obțineți gratuit:

  • Album colector pentru depozitarea în siguranță și o prezentare de colecție
  • Certificat de autenticitate ce garantează calitatea cea mai înaltă a baterii, alături de fiecare medalie
  • 70 LEI reducere la fiecare piesă din cadrul colecției
  • Scrisoare narativă alături de fiecare medalie
Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României Istoria României
Istoria României

Condiții pentru comandă

DA, comand prima piesă comemorativă Marea Unire din colecția Istoria României, la prețul special de 99 Lei (+29,90 Lei taxe de ambalare și expediere), colecție care în momentul plasării comenzii cuprinde 28 piese exclusive. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de piese din colecția Istoria României, în cadrul căreia voi primi piese individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 179 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste piese, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea piesei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția „Istoria României”. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici , am înțeles și sunt de acord cu acestea.