Telefon 0352 802 802

Detalii produs

"Un om poate muri, națiunile se pot ridica și cad, dar o idee trăiește" – J. F. Kennedy

Vă prezentăm moneda oficială de argint de jumătate de dolar care îl reprezintă pe cel mai popular președinte al Statelor Unite, J.F. Kennedy. Aceasta este una dintre cele mai căutate monede americane din toate timpurile. De fapt, doar jumătatea de dolar din 1964 este bătută în argint de înaltă puritate 900/1000. Toate emisiunile ulterioare conțin mult mai puțin argint sau chiar deloc. Valoarea neobișnuită a monedei de ½ dolar a fost aleasă chiar de Jacqueline Kennedy.

Pregătirea baterii monedei a început imediat după moartea lui Kennedy. Moneda a fost bătută la doar 3 luni după moartea lui J.F. Kennedy. Succesul monedei oficiale de jumătate de dolar a fost absolut epocal la acea vreme. Primul lot de monede a fost epuizat imediat. Moneda oficială din argint de jumătate de dolar continuă să fie extrem de populară în rândul colecționarilor de astăzi.

Casa de Monede vă oferă acum o oportunitate unică. Puteți comanda acum moneda oficială din argint de jumătate de dolar J.F. Kennedy din 1964 la prețul promoțional de numai 175 Lei.

Moneda J.F. Kennedy, deschide colecția exclusivă Dolari americani din argint. Prin comandarea monedei J.F. Kennedy, deschideți colecția fascinantă Dolari americani din argint. Următoarele monede din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 350 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 12 de monede, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Date tehnice

Țara de origine Statele Unite ale Americii
An 1964
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 900/1000
Valoare nominală 0,5 USD
Greutate 11,25 g
Diametru 30,6 mm
Calitate Extrem de fină (EF)
Monetărie US Mint
Certificat de autenticitate Da

Informații despre colecție

Dolarii americani din argint reprezintă una din cele mai căutate colecții numismatice din lume. Colecția este formată din dolari și jumătăți de dolari americani. Fiecare dintre aceștia documentează splendid cele mai importante evenimente din istoria SUA.

Imagini din istoria fascinantă a Statelor Unite ale Americii imortalizate în argint pur!
Printre altele, în colecție se regăsesc monede bătute cu ocazia aniversării inaugurării Statuii Libertății sau cinstirii memoriei președintelui J. F. Kennedy sau George Washington.

Serie limitată
Dolarii americani din argint sunt emiși, fără excepție, de Ministerul de Finanțe al Statelor Unite ale Americii. Acesta garantează puritatea argintului și documentează limitarea strictă a seriei.

Pentru România sunt disponibile doar 5000 de colecții
În conformitate cu reglementările americane stricte, fiecare emisiune de monede comemorative necesită acordul personal al președintelui SUA. În plus, matrița pentru baterea monedei este distrusă în fiecare an, sub supravegherea statului. Acest fapt sporește și mai mult exclusivitatea monedei.

Colecție exclusivă
Casa de Monede vă ajută să va îmbogățiți colecția numismatică și vă asigură oportunitatea de a deține monede istorice deosebite, foarte căutate și greu accesibile.

În cadrul acestei colecții obțineți absolut gratuit:

  • Certificatul de autenticitate care confirmă conținutul de metale prețioase și baterea la cea mai înaltă calitate numismatică - cu matriță cizelată

  • Casetă elegantă din lemn, cu logo-ul oficial al colecției, pentru depozitarea în siguranță a monedelor și o prezentare de colecție

  • Drept prioritar la achiziționarea următoarelor monede comemorative din această colecție remarcabilă, cu o reducere de 35 de Lei față de prețul standard

Colecție exclusivă Colecție exclusivă Colecție exclusivă Dolari americani din argint Dolari americani din argint
Colecție exclusivă

Condiții pentru comandă

DA, comand prima monedă J.F. Kennedy din colecția Dolari americani din argint, care conține 12 piese la momentul comenzii, la prețul special de 175 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de monede din colecția Dolari americani din argint, în cadrul căreia voi primi monede individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 350 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste monede, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea monedei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Dolari americani din argint. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.