Telefon 0352 802 802

Detalii produs

Felicitări!

Interesul dumneavoastră acordat monedei de jumătate de dolar J. F. Kennedy v-a plasat între cei 100 de norocoși posesori, care vor primi alături de faimoasa monedă un CADOU sub forma unei bancnote omagiale. Această bancnotă originală a fost lansată cu ocazia a 60 de ani de la atentatul asupra celui mai tânăr președinte american din istoria SUA, care a avut loc la 22 noiembrie 1963 în orașul Dallas din Texas.


Moneda oficială din argint de jumătate de dolar care înfățișează pe cel mai faimos președintele SUA J. F. Kennedy este una dintre cele mai căutate monede americane din toate timpurile. Doar moneda de jumătate de dolar din anul 1964 este bătută în argint de înaltă puritate 900/1000. Toate celelalte monede bătute mai târziu conțin semnificativ mai puțin argint sau chiar deloc.Valoarea nominală neobișnuită de 1/2 dolar a fost aleasă chiar de Jacqueline Kennedy.

Pregătirile pentru baterea monedei au început imediat după moartea lui Kennedy. Moneda a fost bătută la doar 3 luni de la moartea lui J.F. Kennedy. Succesul monedei oficiale de jumătate de dolar a fost absolut epocal la acea vreme. Primul lot de monede a fost epuizat la scurtă vreme după lansare. Această monedă oficială continuă să fie extrem de populară în rândul colecționarilor și astăzi.

Moneda J.F. Kennedy, deschide colecția exclusivă Dolari americani din argint. Prin comandarea monedei J.F. Kennedy, deschideți colecția fascinantă Dolari americani din argint. Următoarele monede din cadrul colecției la intervale de aproximativ o lună, fiecare la prețul de 350 Lei (+29,90 Lei Lei taxe de ambalare și expediere). Colecția conține în acest moment 12 de monede, dar se poate extinde în viitor. Mai multe informații despre colecție pot fi găsite aici. Termenii și condițiile le puteți găsi aici.

Date tehnice

Țara de origine Statele Unite ale Americii
An 1964
Tiraj emitere 5000 de colecții
Metale Argint (Ag)
Finețea metalului 900/1000
Valoare nominală 0,5 USD
Greutate 12,5 g
Diametru 30,6 mm
Calitate Extrem de fină (EF)
Monetărie US Mint
Certificat de autenticitate Da

Informații despre colecție

Dolarii americani din argint reprezintă una din cele mai căutate colecții numismatice din lume. Colecția este formată din dolari și jumătăți de dolari americani. Fiecare dintre aceștia documentează splendid cele mai importante evenimente din istoria SUA.

Imagini din istoria fascinantă a Statelor Unite ale Americii imortalizate în argint pur!
Printre altele, în colecție se regăsesc monede bătute cu ocazia aniversării inaugurării Statuii Libertății sau cinstirii memoriei președintelui J. F. Kennedy sau George Washington.

Serie limitată
Dolarii americani din argint sunt emiși, fără excepție, de Ministerul de Finanțe al Statelor Unite ale Americii. Acesta garantează puritatea argintului și documentează limitarea strictă a seriei.

Pentru România sunt disponibile doar 5000 de colecții
În conformitate cu reglementările americane stricte, fiecare emisiune de monede comemorative necesită acordul personal al președintelui SUA. În plus, matrița pentru baterea monedei este distrusă în fiecare an, sub supravegherea statului. Acest fapt sporește și mai mult exclusivitatea monedei.

Colecție exclusivă
Casa de Monede vă ajută să va îmbogățiți colecția numismatică și vă asigură oportunitatea de a deține monede istorice deosebite, foarte căutate și greu accesibile.

În cadrul acestei colecții obțineți absolut gratuit:

  • Certificatul de autenticitate care confirmă conținutul de metale prețioase și baterea la cea mai înaltă calitate numismatică - cu matriță cizelată

  • Casetă elegantă din lemn, cu logo-ul oficial al colecției, pentru depozitarea în siguranță a monedelor și o prezentare de colecție

Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint Dolari americani din argint
Dolari americani din argint

Condiții pentru comandă

DA, comand prima monedă J.F. Kennedy din colecția Dolari americani din argint, care conține 12 piese la momentul comenzii, la prețul de 385 Lei (+ 29,90 Lei taxa de ambalare și expediere) și o voi achita la livrare. Odată cu aceasta, comand întreaga colecție de monede din colecția Dolari americani din argint, în cadrul căreia voi primi monede individuale aproximativ o dată pe lună, la prețul de 385 Lei (+ 29,90 Lei taxe de ambalare și expediere). Am luat cunoștință de faptul că, în cazul fiecăreia dintre aceste monede, mă pot retrage din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la livrarea monedei. De asemenea, pot anula în orice moment subscripția mea la colecția Dolari americani din argint. Ambele acțiuni le pot realiza în scris, prin telefon sau prin e-mail, printr-o simplă notificare la Casa de Monede România s.r.o. Oferta Casa de Monede România s.r.o. este valabilă până la data de 31 decembrie 2023 sau în limita stocului disponibil. Comenzile pot fi plasate doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Prin plasarea comenzii, confirm că am citit Termenii și Condițiile Casa de Monede România s.r.o. disponibile aici, am înțeles și sunt de acord cu acestea.